Carepa

Leverantör inom förbrukningsmaterial

 

Verksamhet

Carepa är en ung och snabbväxande leverantör av förbrukningsmaterial. Bolaget satsar på ett smart utbud från välrenommerade varumärken och spännande utmanare inom exempelvis städ & hygien, kontorsmaterial, foodservice & engångs samt emballage. Carepa grundades 2017 genom en sammanslagning av KM Pack och Svenska Pappersgrossisten och har sedan dess vuxit kraftigt. Verksamheten bedrivs från huvudkontor och logistikcenter i E-City Varalöv, mitt emellan Helsingborg och Ängelholm, samt två säljkontor i Malmö och Halmstad. Från logistikcentret med över 7 000 lagerlagda artiklar levererar vi till fler än 4 000 kunder över hela Sverige. Carepa är marknadens utmanare genom att fokusera på våra tre kundlöften Alltid steget före, Rätt pris direkt och Bra Miljöval.

Företaget är både kvalitetscertifierade (enligt ISO 9001) och miljöcertifierade (enligt ISO 14001).

Carepas samhällsengagemang har fokus på ungdomar. Den yngre generationen av nya kollegor, chefer och företagare. Varje år utses en Carepa Junior Management Board, en spegling av den ordinarie ledningsgruppen. Man arbetar med ett dubbelriktat mentorskap där man tar hjälp och utvecklar varandra.

Kunder

Bland Carepas kunder finns små och stora företag, hotell & restaurang, dagligvaruhandel, städbolag samt odlare och blomstergrossister.

Styrkor

Carepa brinner för att skapa en enkel och bekymmersfri vardag för sina kunder. Detta åstadkoms genom ett brett erbjudande i kombination med en effektiv och modern marknadsmodell. Styrkan ligger också i företagskulturen där fokus ligger på närhet till kunderna både digitalt och personligt.

Fakta

Placering: Huvudkontor i E-City Varalöv, säljkontor i Malmö och Halmstad

VD: Mats-Ola A.Schulze

Omsättning: 240 msek

Anställda: 55

www.carepa.se