The National

Golfanläggning i toppklass

 

Verksamhet

På The National möts människor för att spela golf på banor i toppklass. För att utvecklas på en av Europas bästa träningsanläggningar. För middag, ett glas, eller en konferens i klubbhuset. För att runda av, varva ned eller växla upp. För nya möjligheter till oslagbara möten. Varje dag. 

Arbetet med att förverkliga idén om en golfanläggning av internationell standard på jordbruksmarken utanför samhället Bara tog sin fart 1996 och Bjäre Invest fanns med från start. 2009, 13 år senare, kunde PGA Sweden National invigas och man slog upp portarna till ett magnifikt klubbhus och den första 18-håls banan, Links Course. Året därpå öppnade den andra 18-hålsbanan, Lakes Course, och sedan dess är verksamhetens alla delar golf, hotell, restaurang och konferens i full drift.

Golfbanorna, som tillsammans med korthålsbanan Academy Course är 3 till antalet, andas kvalitét och omsorg om detaljer. Hotellet består av 16 st generösa sviter med utsikt över skånska vidder. I restaurangen serveras säsongsbetonad och vällagad mat till små och stora sällskap. Klubbhuset erbjuder konferensmöjligheter för alla typer av möten, från stora som små, med och utan övernattning.

Kunder

Till gästerna hör amatörspelare och proffs, stora och små konferensgrupper, övriga hotell- och restauranggäster m fl.

Styrkor

The National är en unik golfbana med hög servicegrad och trevlig atmosfär. I omgivningarna, runt samhället Bara, ska utveckling med fler bostäder, större centrum, en galoppbana och en helt ny resort ske i närtid. 

Fakta

Placering: Bara

VD: Jonas Edberg

Omsättning: 27,2 MSEK (2020)

 

www.thenational.se