Kalmarsundsbyn, Ekerum

17 augusti 2020
Havsutsikt, natur och en kort promenad till sol, bad och en av Sveriges mest kompletta golfresorter.
- Efter Ekerum Resort Ölands försäljning av totalt 18 tomter med byggrätt, är detta vad som väntar ägarna i nya Kalmarsundsbyn.

Bostadsprojektet Kalmarsundsbyn uppförs i två etapper med tolv tomter i den första försäljningsetappen och sex i den andra. Samtliga tomter är sålda och hus uppförs nu i totalentreprenad av Trivselhus respektive Myresjöhus. Slutresultatet blir ett nyproducerat, modernt och exklusivt boende i navet av Ekerum.

Boendena lämpar sig väl för både fritids- och permanentboende. Skola och dagis finns i närliggande Rälla och Färjestaden och Borgholm nås med bil på 10 minuter. För den som väljer att bo på Öland och arbeta i Kalmar är pendlingstiden 20 minuter in till de centrala delarna.

Etapp 1

Med utsikt över Kalmarsund omfattar etapp 1: tre hus på 119 kvm med 4 rok, varav 3 sovrum, samt nio hus på 140 kvm med 5 rok, vara 4 sovrum. Genomgående hög standard med kök från Ballingslöv, två helkaklade badrum, vardagsrum med öppen planlösning och terrass om drygt 70 kvm i sydväst.Etapp 2

De sex husen i etapp 2 ligger mitt i naturen precis intill golfbanan och breder ut sig i öst-västlig riktning för att ta vara på utsikten och solen. Boytan är 139 kvm med alternativa planlösningar för antal sovrum på övervåningen och med möjlighet för tillägg av ytterligare terrass. I övrigt finns stora ytor för socialt umgänge och generösa fönster med utsikt.